› Info › Aktuality › Odkazy na foto, audio, video vloženo: 01. 09. 2020
Pro ty, kdo chtějí některý díl vidět znovu, nebo ho v Regionální televizi www.regionalnitelevize.cz nestihli zhlédnout.
V případě, že odkaz nefunguje (byl po zveřejnění změněn), klikněte zde a zkuste vyhledat požadované video.
52. díl Potraviny z domoviny - ZP Otice a.s. / Kysané zelí
51. díl Potraviny z domoviny - Zpracováni mouky, technologie moderních mlýnů
50. díl Potraviny z domoviny - Řepkový olej
49. díl Potraviny z domoviny - Výroba kvalitního pečiva, prezentace moderních pekárenských technologií
48. díl Potraviny z domoviny - prof. ing. Jana Hajšlová, CSc., Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT
47. díl Potraviny z domoviny - Ozimý Ječmen
46. díl Potraviny z domoviny - Předměřická a.s. / Rané brambory
45. díl Potraviny z domoviny - Soukromá střední škola zemědělská s.r.o. Pozďatín/Agro škola
44. díl Potraviny z domoviny - Zákon o potravinách
43. díl Potraviny z domoviny – Agro 2000 Třebíč / Potravinářský mák
42. díl Potraviny z domoviny – Pivkovice a.s. / Krmná pšenice
41. díl Potraviny z domoviny – ZD Trhový Štěpánov / objemné krmivo
40. díl Potraviny z domoviny – Farma Pěčín/chov ovcí a koz
39. díl Potraviny z domoviny – Proč české potraviny?
38. díl Potraviny z domoviny – půdoochranné technologie Strip Till Pivkovice a.s.
37. díl Potraviny z domoviny – Kvalitní mražená zelenina z českých polí
36. díl Potraviny z domoviny – Česká cherry rajčata
35. díl Potraviny z domoviny – Zeleniny jsme schopni produkovat více
34. díl Potraviny z domoviny – Sezónní zelenina z českých polí
33. díl - Potraviny z domoviny - Dokážeme zvýšit soběstačnost
32. díl - Potraviny z domoviny - Soběstačnost v ovoci
31. díl - Potraviny z domoviny - Český cukr
30. díl - Potraviny z domoviny - Řepka
29. díl - Potraviny z domoviny - Kvalita vajec a výhody jednotlivých typů chovů
28. díl - Potraviny z domoviny - Kozí farma
27. díl - Potraviny z domoviny - Posílení spotřeby domácích potravin
26. díl - Potraviny z domoviny - Vepřové maso
</p
25. díl - Potraviny z domoviny - Chov prasat v ČR
24. díl - Potraviny z domoviny - Králičí maso
23. díl - Potraviny z domoviny - Kvalitní české kuřecí maso
22. díl - Potraviny z domoviny Česká drůbež a vejce v praxi
21. díl - Potraviny z domoviny Kuřecí maso
20. díl - Potraviny z domoviny Vejce
19. díl - Seriál Potraviny z domoviny pokračuje i letos.
18. díl - České potraviny jsou ty nejkvalitnější
17. díl - Žijeme rychle a taky jíme rychle. Jíme však výživně?
16. díl - Potravinové vlastenectví
15. díl - Zastoupení českých potravin na předvánočních trzích
15. díl - Zastoupení českých potravin na předvánočních trzích
14. díl - České potraviny
13. díl - Mléko a mléčné výrobky
12. díl - Hraboši II
11. díl - Hraboši I
10. díl - Mléko
9. díl - Ovce
8. díl - Hovězí maso
7. díl - Ryby
6. díl - Cukr a cukrová řepa
5. díl - Brambory
4. díl - Víno
3. díl - Ovoce (jablka)
2. díl - Chmel
1. díl - Země živitelka
Praha | Středočeský | Plzeňský | Jihočeský | Karlovarský | Ústecký | Liberecký | Královéhradecký | Pardubický | Vysočina | Jihomoravský | Zlínský | Olomoucký | Moravskoslezský
Agrární komora České republiky podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko. Creative Commons License. Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory České republiky je možné pouze s uvedením zdroje. Copyright © 2005-6 Agrární komora České republiky