› Info › Zprávy › Potravinářství › Regionální potravina vloženo: 04. 10. 2024
Praha 4. října 2024 – Prestižní značku kvality Regionální potravina Olomouckého kraje si z rukou ředitelky regionálního odboru SZIF Kateřiny Mračkové, náměstka ministra zemědělství Miroslava Skřivánka a hejtmana Olomouckého kraje Josefa Suchánka převzalo na slavnostním vyhlášení v Olomouci devět lokálních producentů. Komise vybírala ze 145 produktů od 45 výrobců a mezi vyznamenané patří ručně vyráběný ovčí sýr i domácí masové klobásy s Olomouckými tvarůžky.
Celá informace ke stažení
Praha | Středočeský | Plzeňský | Jihočeský | Karlovarský | Ústecký | Liberecký | Královéhradecký | Pardubický | Vysočina | Jihomoravský | Zlínský | Olomoucký | Moravskoslezský
Agrární komora České republiky podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko. Creative Commons License. Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory České republiky je možné pouze s uvedením zdroje. Copyright © 2005-6 Agrární komora České republiky