› Info › Zprávy › Potravinářství › Regionální potravina vloženo: 12. 08. 2024
Praha 12. srpna 2024 – Na slavnostním vyhlášení v Karlově Studánce převzali lokální výrobci z rukou zástupkyně Regionálního odboru SZIF Jany Jeníkové, náměstka ministra zemědělství Miroslava Skřivánka a hejtmana Moravskoslezského kraje Josefa Bělici ocenění Regionální potravina Moravskoslezského kraje pro své výrobky. V letošním ročníku zde soutěžilo 41 místních producentů se 129 výrobky. Značkou Regionální potravina se nově pyšní například hovězí kližka s medem, mátou a skořicí, bílý jogurt vyráběný tradiční metodou zrání ve skle a medová zmrzlina s pepřem.
Celá informace ke stažení
Praha | Středočeský | Plzeňský | Jihočeský | Karlovarský | Ústecký | Liberecký | Královéhradecký | Pardubický | Vysočina | Jihomoravský | Zlínský | Olomoucký | Moravskoslezský
Agrární komora České republiky podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko. Creative Commons License. Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory České republiky je možné pouze s uvedením zdroje. Copyright © 2005-6 Agrární komora České republiky