› Info › Poradenství › Akce, konference a semináře › Pozvánky vloženo: 23. 10. 2024
Termín a místo konání: 12.11.2024, 09:00-16:30,
Potravinářská komora ČR,
Počernická 96/272, 108 00, Praha 10
Přednášející: Naděžda Kulišťáková Cahlíková
Kontakt: Nikola Kaderková, kaderkova@czpvi.cz
Forma kurzu: PREZENČNÍ nebo ON-LINE
Cena: 3 900 Kč s DPH, přihlašování do 5.11.2024
V kurzu se dozvíte jak porozumět legislativním požadavkům a standardům týkajícím se potravinových alergenů, včetně jejich správného označování a komunikace zákazníkům. Získáte dovednosti v řízení alergenů v provozu, včetně prevence křížové kontaminace a vedení příslušné dokumentace, inspekcí a testování.
Program ke stažení
Zdroj: Centrum zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací, s.r.o.
Praha | Středočeský | Plzeňský | Jihočeský | Karlovarský | Ústecký | Liberecký | Královéhradecký | Pardubický | Vysočina | Jihomoravský | Zlínský | Olomoucký | Moravskoslezský
Agrární komora České republiky podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko. Creative Commons License. Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory České republiky je možné pouze s uvedením zdroje. Copyright © 2005-6 Agrární komora České republiky