› Info › Poradenství › Zemědělství a venkov › Rostlinná výroba vloženo: 09. 07. 2021
Zveřejňujeme brožuru na téma zpracování ovoce a zeleniny na farmě, jejíž přípravu a vydání podpořila Celostátní síť pro venkov (CSV).
Rok vydání: 2021
Cílová skupina: Široká zemědělská veřejnost
Vydal: Celostátní síť pro venkov, Státní zemědělský intervenční fond, RO Brno, Kotlářská 931/53, Brno
Účelem publikace je nastínit na základě zkušeností z praxe v hrubých obrysech požadavky, které jsou na zpracování ovoce a zeleniny kladeny, a jak, v jakých prostorech a za jakých podmínek lze zpracovatelskou činnost zahájit.
Brožura ke stažení
Praha | Středočeský | Plzeňský | Jihočeský | Karlovarský | Ústecký | Liberecký | Královéhradecký | Pardubický | Vysočina | Jihomoravský | Zlínský | Olomoucký | Moravskoslezský
Agrární komora České republiky podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko. Creative Commons License. Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory České republiky je možné pouze s uvedením zdroje. Copyright © 2005-6 Agrární komora České republiky