› Info › Poradenství › Potravinářství vloženo: 24. 01. 2024
22. 1. 2024 - Dne 18. prosince 2023 bylo zveřejněno v Úředním věstníku Evropské Unie prováděcí rozhodnutí Komise, kterým se stanoví závěry o nejlepších dostupných technikách (BAT) podle směrnice 2010/75/EU pro jatka a průmysl zpracovávající vedlejší produkty živočišného původu a/nebo jedlé vedlejší produkty.
12.1.2024 bylo výše zmíněné prováděcí rozhodnutí Komise doplněno o opravu, která řeší dva problémy v BAT 7 a BAT 8. Oprava je k dispozici v Úředním věstníku Evropské Unie na tomto odkazu.
Závěry o nejlepších dostupných technikách (BAT) podle směrnice 2010/75/EU o průmyslových emisích pro jatka a průmysl zpracovávající vedlejší produkty živočišného původu a/nebo jedlé vedlejší produkty ke stažení
Praha | Středočeský | Plzeňský | Jihočeský | Karlovarský | Ústecký | Liberecký | Královéhradecký | Pardubický | Vysočina | Jihomoravský | Zlínský | Olomoucký | Moravskoslezský
Agrární komora České republiky podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko. Creative Commons License. Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory České republiky je možné pouze s uvedením zdroje. Copyright © 2005-6 Agrární komora České republiky